De fina!

Idag är våra valpar 6 veckor. De äter, springer och busar. Framför allt har de ingen lust alls att vara kvar i valplådan! De utvecklas bra allihopa och man ser allt mer deras personligheter!

Här nedan är några av de små:) Läs även mer om våra valpar på inläggen nedan!

 Valp nr 7 (hane)- Vår sköne och snälle Blue!

 Valp nr 3 (hane)- Stor och stark!

 Valp nr 1 (hane) - Mysig och busig!

 Valp nr 2 (hane)- Liten och kärleksfull!

 Valp nr 5 (hane) - Livlig och busig! Spårning, jakt eller agility för honom kanske?

Tingad!

Nu är vår vackre pojk Moody Mumble, valp nr 4, tingad! Han ska i slutet av mars flytta till Haninge! Så långt bort hamnar han (ca i Sthlm) men han kommer att få det bra med att träna agility och ha andra kamrater hos sig!

Vi har nu 6 valpar kvar att tinga! Tänk på att tiken vill vi helst ha i närheten då vi kommer att vilja behålla avelsrätten!

Nu har de börjat få lite upplöst mjukmat! Det tycker de verkligen är mums! De måste ha lite mer än Majas mjölk nu då de växer så det knakar. De vill helst inte stanna kvar i valplådan längre utan skriker om att få komma ut!

Moody Mumble! Moddy som ska bli Stockholmare! =P

Nila

Nu är valparna över 4 veckor och är alltså redo att ta emot intresserade! De växer och de har nu alla lärt sig att klättra ur valplådan så man får akta var man sätter sina fötter!


Här är vår lilla flicka som vi vill behålla avelsrätten på mot speciella avtal!

Bilder på de alla!:)

Nu är det bus och stoj i valplådan! De "biter" varan, knuffas och försöker slåss! De växer och blir tuffare för varje dag=) Micro är fortfarande väldigt liten och vi funderar på om vi kanske ska ha kvar honom någon vecka extra mer än de andra för att se om han växer till sig!:) De kan nu skälla, har fått små tänder, springa och skutta!

Vår dalmatinerhane är här igen och inte finns det någon som är mer försiktig med små valpar! Han vågar knappt titta på dem för att han är rädd att de ska gå sönder! Valparna däremot försöker att slå till honom och jaga honom så fort han går in till dem! Så vana vid en stor hund - de är dem!!

Jag och Kim har nu pratat igenom oss lite och vi skulle mycket väl kunna tänka oss att sälja tiken för ett reducerat pris om köparen låter oss att behålla avelsrätten på henne!

 Dobby Blue - valp nr 7

 Moody Mumble - valp nr 4

 Grand Roddy - Valp nr 3

 Remy Pioneer - Valp nr 1

 Micro Chap - Valpr nr 2

Django Dynamic - Valp nr 5

 Nila - Valp nr 6 - vår enda tik!

RSS 2.0